Autó és Matchbox

Üdv. Ha valaki, netán idetévedne, akkor ez egy olyan blog, ahol szép vagy híres, esetleg ronda autókat és Matchboxokat mutatok be.

Linkblog

Autós film: Fordulatszám (RPM)

Attis10 2010.12.12. 01:07

 Nem az egyik legjobb autós film, de nekem személyes kedvencem, nem csak az autók miatt, hanem mert jó. Azért jó,mert ezt egy nap alatt kétszer néztem meg, helyesbítve, 4 óra leforgása alatt kétszer, mert adták a TV-ben kb. 22:00-kor, de annyira tetszett,hogy másfél óra múlva megnéztem még egyszer. Történetét tekintve, nem nagy kunszt: Egy srác értékes autókat lopkod, mondhatni elég ügyesen, de nyomában a rendőrség és kap egy megbízás, hogy lopja el az RPM-et, vagyi egy olyan autót, ami egy szupertitkos fejlesztés, az üzemanyagok és az autók terén. A végén, kiderül, hogy ez az autó igazából egy sima Ford motoros szupersportautó. Az autótolvaj Luke, egy vicces emberke, de neki is néha tele van a nacija egy-két jelenetnél. Összegzésül, egy jó film, ami érdekelhet minden autóbuzit, mert sok benne a ritka autó.

Főszereplő: David Arquette Rendező: Ian Sharp Producer: Thomas Hedman

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://auto-matchbox.blog.hu/api/trackback/id/tr1002510139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása