Autó és Matchbox

Üdv. Ha valaki, netán idetévedne, akkor ez egy olyan blog, ahol szép vagy híres, esetleg ronda autókat és Matchboxokat mutatok be.

Linkblog

Folyamatos beszerzés.

Attis10 2011.01.07. 15:30

 Legalábbis próbálok érdekesebb Matchbox parkot összegyűjteni, ezért is adok el az Extreme Tunerekből párat többek közt a Celicat, a Mini Cooper S-t és a Silviát (ha valakinek kell, akkor jelezze) mivel mostanság a retroautók jönnek be inkább a keleti blokkból. Egyetlen problémám, hogy az újsággal együtt 1990 Ft.-ba kerülő kisautót, nagyon drágán 3-4 ezer forintért hirdetik legtöbb esetben újság nélkül és nekem nincsen állandó bevételem ahhoz, hogy megvegyek egy pár ilyen autót. Ha viszont ez a retroautó vásárlás túl drága, akkor van egy B tervem is, mégpedig ugyanúgy folytatom a kutatásaimat mindenhol, kivéve, ahol nem éri meg :) addig is szép napot és 7végét.

                                       

Címkék: vásárlás

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://auto-matchbox.blog.hu/api/trackback/id/tr292565896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2011.01.18. 14:33:13

Ha előfizeted,úgy csak 3580 két szám, és havonta egyszer kell kifizetni utólag, ha megjön a példány.

Szerintem ez így nagyon korrekt, eddig mind ideért, ajánlom!
süti beállítások módosítása