Autó és Matchbox

Üdv. Ha valaki, netán idetévedne, akkor ez egy olyan blog, ahol szép vagy híres, esetleg ronda autókat és Matchboxokat mutatok be.

Linkblog

Ferrari GTO 1962

Attis10 2011.01.13. 15:05

 A modelljeim közül ez az 1/18-as Ferrari a kedvencem. Az egyik rokonomtól kaptam 4-5 éve egy Corvettel együtt, ami ugyancsak ebbe a méretarányba tartozik. A Buragotól megszokott minősége jellemzi mindkét autót, s mihelyst megnézzük közelebbről, látszik, hogy bizony hiányzik egy két alkatrész, de mentségére szóljon nem mai darab. Az illesztések és a belső tér kidolgozása miatt, szerintem ez egy összeszerelhető kit lehet(ett).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: modell ferrari burago

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://auto-matchbox.blog.hu/api/trackback/id/tr362581266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsolt_T3 · http://modelautoworld.blog.hu/ 2011.05.25. 19:11:48

Szép ez a modell csak kár, hogy krómozott a kipufogó. Tudom az eredetin is így néz ki ,de ott legalább fekete és nem kiabál,hogy "nézd milyen nagy vagyok" :D

Van azóta valami újabb beszerzésed?
süti beállítások módosítása